Des de la seua creació, l’ACCR ha anat a la recerca de tota aquella documentació que va permetre obtenir més i millor informació sobre la família Centelles en general i sobre el Palau d’Oliva en particular.

Sortosament, i malgrat el lamentable destí del monument, descobrírem que sobre el Palau d’Oliva hi havia una interessant documentació, tant gràfica (dibuixos, plànols i fotografies) com escrita (cartes i altres escrits), procedent dels arquitectes danesos Egil Fischer i Vilhelm Lauritzen, i un estudi del  Palau d’Oliva aparegut a la revista danesa Architectura, realitzat per la investigadora  Priscilla E. Muller, conservadora emèrita de The Hispanic Sociaty of Amèrica de Nova York, amb la qual ens vam posar en contacte per tal de proposar-li la publicació del seu treball al llibre que llavors esbossàvem; proposta que va acceptar (citar textualment de la carta) amb el vist i plau de la revista danesa, que era, per altra banda, la que li havia encarregat l’esmentat treball.

Finalment, l’Associació Cultural Centelles i Riusech va editar el llibre El Palau del Centelles d’Oliva. La presentació va tindre lloc l’11 de desembre de 1997 a les 20:00 h, al Centro Olivense.  L’acte va comptar amb la presència de Priscilla Muller, que es va veure envoltada per l’alcalde d’Oliva, Enrique Orquin Morell; el regidor de Cultura, Vicent Malonda; el president de l’Associació, Antoni Esteve; el director del Màster de Restauració Arquitectònica de la UPV, Salvador Soler; i Salvador Mañó, fotògraf i dissenyador del llibre.