Les notícies de l'Associació

Per estar al dia
 • PROGRAMA CONÉIXER LES NOSTRES AUTORES I AUTORS

  TERTÚLIA LITERÀRIA AMB JOSEP COLOMER
  Autor de Les espines del peix. Premi Octubre Andròmina de Narrativa 2019.
  Pepa Savall , filòloga, presentarà Josep Colomer, Benitatxell 1957, llicenciat en Filologia Catalana i autor de Les espines del peix, Soldats de lleva i Històries de lluna vella.
  Amb lectures en veu alta de fragments de dues de les obres.
  Divendres,…

 • Presentació de la revista d’investigació CABDELLS 21

  El president de l’Associació Cultural Centelles i Riusech i la seua Junta Directiva us conviden a la presentació de la revista d’investigació
  CABDELLS 21
  Intervindran:
  Antoni Esteve, president de l’ACCR
  Joan Ramon Morell, director de la revista
  Alejandro Cardona, llicenciat en Filologia Clàssica
  L’acte tindrà lloc el pròxim divendres 23 de febrer de 2024,
  a les 19.30 h, a la Casa Maians.
  Us…

 • Reedició del llibre “El Palau dels Centelles d’Oliva”

  L’Associació Cultural Centelles i Riusech, amb motiu del seu 25é aniversari, ha considerat oportú reeditar el llibre El Palau dels Centelles d’Oliva, publicat en 1997.
  Aquesta nova edició està limitada a només 40 exemplars, que podran ser adquirits a les llibreries d’Oliva o contactant amb l’associació.
   

   

   
  Contactar

 • AJUDES A AUTORS

  L’Associació Cultural Centelles i Riusech (ACCR) ha engegat una línia de col·laboració amb els autors que editen o publiquen treballs relacionats amb la història o el patrimoni cultural d’Oliva. Aquesta col·laboració és econòmica i sufragarà un percentatge del cost d’edició de l’obra. A canvi, la publicació deurà inserir l’anagrama de l’ACCR en la contraportada. A…

 • ÚLTIMS DIES PER A VISITAR L’EXPOSICIÓ!

  En vista de la bona acollida que han tingut les visites guiades a l’exposició del 25 aniversari de l’AC Centelles i Riusech, l’associació n’ha programat dues més per als dies 22 i 30 del corrent mes de gener. Si vols assistir-hi, emplena el formulari adjunt. No t’ho perdes, t’hi esperem!
  ● T’interessa la cultura i la…

 • VINE I CONEIX LA CENTELLES I RIUSECH

  T’interessa la cultura i la història d’Oliva?
  Vols conèixer quines han estat algunes de les accions i iniciatives que han fet possible el seu renaixement i reparació?
  Saps com va començar la lluita per la recuperació del Palau Comtal?
  Recordes com s’hi va celebrar el 250 aniversari de Gabriel Ciscar?
  T’agradaria saber com la mobilització…

 • L’esplendor d’Oliva

  El Departament de Cultura, Música i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, presentarà, dissabte 11 de desembre, el llibre “L’esplendor d’Oliva. De l’honor dels Carròs al comtat dels Centelles” de l’historiador Abel Soler i promogut també per l’anterior regidor de Patrimoni, Vicent Canet.
  L’acte tindrà lloc en el Centro Polivalent d’Oliva, a les 18.30 hores, amb la…

 • Departament de Biblioteques i Arxiu

  Des del Departament de Biblioteques i Arxiu, que encapçala Julio Llorca , s’ha adquirit un conjunt epistolar de quaranta-set cartes, remeses per diversos actors a José Ciscar i Oriola, amb el títol “Caballero de la Real Maestranza de Valencia” i “Caballero Maestrante de la Real” acompanyant el nom del destinatari.

   Les cartes estan datades entre els anys 1823…