L’esplendor d’Oliva

El Departament de Cultura, Música i Biblioteques, que encapçala Julio Llorca, presentarà, dissabte 11 de desembre, el llibre “L’esplendor d’Oliva. De l’honor dels Carròs al comtat dels Centelles” de l’historiador Abel Soler i promogut també per l’anterior regidor de Patrimoni, Vicent Canet.
L’acte tindrà lloc en el Centro Polivalent d’Oliva, a les 18.30 hores, amb la presentació per part del regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Julio Llorca, l’historiador i escriptor Abel Soler i el president de l’Associació Cultural Centelles i Riusech, Antoni Esteve.
Aquest llibre, editat per l’Ajuntament d’Oliva, es va publicar a finals del 2020, amb motiu del centenari de la declaració del Palau Comtal d’Oliva com a Monument Històric Nacional. Compta amb dos volums: “Oliva en temps dels Carròs i dels Centelles” i “El llegat patrimonial. Apèndix documental”.
El regidor de Cultura, Música i Biblioteques, assegura que “aquest llibre data dels anys 1230 fins als 1870, i conta part de la història d’Oliva, del seu territori patrimonial i l’herència dels Centelles.” A més, el regidor ha destacat que el distribuirà l’Associació Cultural Centelles i Riusech, que facilitarà la seua venda.
L’esdeveniment disposarà de totes les mesures sanitàries vigents. Les persones interessades a assistir a la presentació, s’hauran d’inscriure en el següent enllaç:

https://docs.google.com/forms/d/1ikiRh3Jpvt99TFGzGxHNMaAeHsQvJHnaWedTUI7EFUE/edit