Aniversaris, Gabriel Ciscar, Personatges

Published: 14/02/2016

EXPOSICIÓ Gabriel Ciscar

L’HOME, EL MARÍ, EL POLÍTIC

El 30 d’octubre, a les 12.00 h, s’inaugurava l’exposició «Gabriel Ciscar, l’home, el marí, el polític» als peus del monument a Gabriel Ciscar. Acabats els parlaments, s’iniciava el recorregut per les diferents seus que conformaven l’exposició. L’itinerari començava al Museu Arqueològic, on s’exposava la part corresponent a l’home. Continuava a l’Aula Maiansiana, on es projectava un audiovisual, i en acabant, es passava a la Capella Baptismal de Santa Maria, indret on va ser batejat Gabriel Ciscar i en el qual s’exposava el llibre en què figura el registre sagramental.

Finalment, al Museu Etnològic s’exposaven les parts corresponents al marí i al polític. L’entrada al museu la presidia una maqueta de la fragata Nuestra Senyora de la Soledad, duta des del Museu Naval de Cartagena.

Aniversaris, Gabriel Ciscar, Personatges

Published: 14/02/2016

Concepte / Disseny

Nunc porta, orci sit amet pulvinar sodales, est tortor feugiat quam, in aliquet ex enim quis libero. Nullam tortor libero, dignissim non imperdiet.

Fotos

© Salvador Mañó

Credits

Voluptates repudiandae sint et molestiae non recusandae. Itaque earum rerum hic tenetur a sapiente delectus.
Antoni Esteve explica als assistents la part de l’exposició corresponent a «Gabriel Ciscar. L’home», al Museu Arqueològic Municipal.
Aspecte que presentava l’Aula Maiansiana, on es projectava un audiovisual sobre Gabriel Ciscar, el dia de la inauguració de l’exposició.
José Martínez, comissari de l’Any Ciscar, explica als assistents la part de l’exposició corresponent a «Gabriel Ciscar. El marí», al Museu Etnològic d’Oliva.
Antoni Esteve, president de l’ACCR; Manuel Gallardo, regidor de cultura; Salvador Fuster, alcalde d’Oliva; i Salvador Enguix, vicepresident de la Diputació de València, en l’exposició al Museu Etnològic
Autoritats i comissaris de l’expossició amb Manuel Luís Calvo, autor de la maqueta del vaixell San Juan Nepomuceno, el dia de la inauguració de l’exposició al Museu Etnològic.
Aspecte que presentava la segona planta del Museu etnològic dedicada a «Gabriel Ciscar, el polític».
Rosa M. Girau explica als assistents aspectes de Gabriel Ciscar, El polític.